19 Ekim 2018 Cuma

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

10 Ekim 2018 Çarşamba 16:31 tarihinde eklendi | 113 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Senirkent Meslek Yüksekokulu olarak yeni kimliğimizle ilk akademik kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Şehit Onbaşı Evren Kara Toplantı Salonunda yapılan Akademik Kurul toplantısına; okul müdürümüz Prof.Dr. Metin Davraz, müdür yardımcıları Öğr.Gör. Dr. Yunus Emre Delikanlı, Öğr.Gör. Ali Balım, yüksekokul sekreteri Mustafa Daşcı ve okulumuz akademik personeli katıldı.

Toplantıda; yeni dönemde okulumuzun misyonuna uygun kurumsal kimlik çalışmaları adına neler yapılabileceği, öncelikli olarak giderilmesi gereken eksiklikler, eğitim öğretimin niteliğini yükseltecek faaliyetlerin planlaması ve öğrencilerimize sunabileceğimiz etkinlikler gibi konularda görüş alışverişi yapıldı.

Oldukça verimli geçen toplantıda, alınan kararların okulumuz için hayırlı olması temenni eder, tüm akademik-idari personelimize ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.