05 Haziran 2020 Cuma

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

08 Ekim 2019 Salı 14:11 tarihinde eklendi | 169 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Senirkent Meslek Yüksekokulu olarak 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı akademik kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Şehit Onbaşı Evren Kara Toplantı Salonunda yapılan Akademik Kurul toplantısına; okul müdürümüz Doç.Dr. Mehmet ÇABUK, müdür yardımcılarımız Öğr.Gör. Dr. Yunus Emre Delikanlı, Öğr.Gör. Ali Balım ve okulumuz akademik personeli katıldı.

Toplantıda; yeni dönemde öncelikli olarak giderilmesi gereken eksiklikler, eğitim öğretimin niteliğini yükseltecek faaliyetlerin planlaması ve öğrencilerimize sunabileceğimiz etkinlikler gibi konularda görüş alışverişi yapıldı.

Oldukça verimli geçen toplantıda, alınan kararların okulumuz için hayırlı olması temenni eder, tüm akademik-idari personelimize ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.