26 Ocak 2021 Salı

Ara Sınav (Vize) Mazeret Sınavı Başvuruları (7-16 Aralık 2020) ve Sınav Takvimi

08 Aralık 2020 Salı 22:30 tarihinde eklendi | 198 defa okundu

Arasınav (Vize) sınavının mazeretine girmek isteyen öğrenciler 7-16 Aralık 2020 tarihlerinde Öğrenci Bilgi Sisteminde "Mazeret Sınavı Başvuru" ekranından dersin yanına Geçerli Mazeret Gerekçesini girmek suretiyle başvuru yapabilirler. Dersin yanındaki kutucuğa mazeret gerekçesi girdikten sonra "KAYDET" butonuna basılarak ders aşağıdaki listeye eklenebilir. İstenirse istek tekrar "SİL" butonu ile silinebilir.

Sınava girmeyen (vize notu kısmında -2 yazan) öğrencilerin başvuru yapmasına GEREK YOKTUR. Bu öğrencilerimiz girmediği sınavın mazeretine girebilirler.

Mazeret gerekçeleri dersin Öğretim elemanı tarafından değerlendirilecek olup eğer isterse Öğretim Elemanı Mazeret Not Girişi yaparken öğrencinin mazeretini red edebilecektir.

Mazeret sınavlarının tarihleri dersin öğretim elemanı tarafından Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) eklenecektir. Lütfen sınav tarihleri için OSB'yi takip ediniz.