Yüksekokulumuzda ""Bağımlılıklarla Mücadele" konusunda bir konferans gerçekleştirildi. Konferansta; bağımlılık nedir, bağımlılıktan kurtulma yolları nelerdir gibi konular ele alındı.
Bağımlılıklarla mücadele etmenin en kolay yolunun hiç başlamamak olduğunu ifade eden Yeşilay Derneği Eğitim Başkanı Öğr.Gör. Ahmet Aydın, ayrıca aile içi iletişimin önemli olduğunu, ailedeki yetersiz sevginin çocukları yanlış yönelimlere ittiğini belirtti.
Oldukça keyifli geçen ve karşılıklı soru cevaplarla sona eren konferans, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, bağımlılık konusunda farkındalık kazanmalarına önemli katkılar sağladı.
Senirkent Meslek Yüksekokulu olarak bu anlamlı konferans için sayın Öğr.Gör. Ahmet Aydın'da teşekkür ederiz.