2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri, 4 Şubat Pazartesi günü saat 12.00'de başlayıp, 8 Şubat Cuma günü saat 23.59'da sona erecektir. Kayıtlar obs.sdu.edu.tr üzerinden yapılacak.

Isparta Uygulama Bilimler Üniversitesi Öğrenim Ücreti/Katkı Payı ödemeleri HALKBANKASI Gişe, ATM ve İnternet Bankacılığı üzerinden yapılacaktır.

1. Sınıf öğrencilerinin de ders seçimi yapmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt Yenileme Sunusu İçin Tıklayınız

Ders Kaydı Yapacak Tüm Öğrencilerimizin Aşağıdaki Hususları Dikkate Almaları Gerekmektedir

• Birinci sınıf bahar yarıyılında başarısız olunan dersler öncelikli olarak seçilecektir.
• Her yarıyıl kredisi 30 olarak hesaplanacaktır.
• Genel Not Ortalaması (GNO) 1.80’ in altında olan öğrenciler 30 kredilik ders seçimi yapabilir.
• GNO’su 1.80 ve üstü olan öğrenciler 50 kredilik ders alabilirler.

Ayrıntılı Bilgi ve Ders Kredi Tablosu İçin Tıklayınız

11 Şubat 2019'da başlayacak olan Bahar Yarıyılında Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.