Yayın Tarihi: 27.10.2023 20:28

Birimimizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle düzenlenen etkinlik, yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Y. Emre DELİKANLI’nın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından kürsüye çıkan Belediye başkanımız sayın Kadir HEYBELİ, öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, öğrencilerimize iyi temennilerde bulundu ve yüksekokulumuza desteklerini belirtti.

Okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Abdülkadir DEVECİOĞLU’nun Cumhuriyetin önemi ve ne zorlu şartlarda kurulduğunu, bütün Türk gençlerinin sahip çıkması gereken bir değer olduğunu vurguladığı ve bilgi dolu konuşmasının ardından öğrencilerimiz Cumhuriyetin kuruluşuyla ve önemiyle ilgili belgesellerle bilgilendiler.

Etkinlik sonunda, halk sanatçımız Mesut GÖL, Atatürk’ün sevdiği türküleri muhteşem yorumuyla seslendirerek Cumhuriyet Bayramı sevinci, okulumuzda iki gün öncesinde coşkuyla yaşandı.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN! NİCE 100 YILLARA…