Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Yüksekokulumuzda İlk Dersi, MÜSİAD Isparta Başkanı Alaattin ERKOÇ "Girişimcilik ve Yöneticilik" konusunda verdi.

MÜSİAD (Müstakil Sanayici İşadamları Derneği) Isparta Başkanı Alaattin ERKOÇ tarafından, Senirkent Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Girişimcilik ve Yöneticilik konulu İlk Ders etkinliği gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Çabuk’un İlk Ders etkinliği açılış konuşmasının ardından kürsüye MÜSİAD Isparta Başkanı Alaattin ERKOÇ geçti.

Girişimcilik ve Yöneticilik konulu konferans, öğrencilerimizle soru-cevap niteliğinde interaktif bir şekilde gerçekleşti. Erkoç, MÜSİAD’ın görev ve misyonlarından bahsederek, Isparta’da sanayinin mevcut durumuyla ilgili bilgiler verdi. Sanayide girişimciliğin ve dürüstlüğün önemine vurgu yaparak, çeşitli sanayi alanlarında ara elemanlara olan ihtiyaçtan bahsetti. Öğrencilerimizin sordukları sorulara kendi hayat tecrübelerinden örneklerle cevap veren Erkoç, öğrencilere sürekli kendilerini geliştirmelerini ve girişken olmalarını tavsiye etti. Yüksekokul müdürümüz ilk ders sonunda, Alaattin ERKOÇ’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Erkoç, ilk ders etkinliği sonrasında okulumuzun Optisyenlik programı laboratuvarını ve Makine Resim Konstrüksiyon Programı Atölyelerini gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra okulumuz kafeteryasında öğrencilerle sohbet etti.