05 Haziran 2020 Cuma

Okulumuz Öğretim Elemanlarından Dr. Yunus Emre Delikanlı'nın Hazırladığı "Yeşilçam'ın Yüzü Portre Karikatür Sergisi" Büyük İlgi Gördü

05 Mart 2019 Salı 15:01 tarihinde eklendi | 351 defa okundu

Yüksekokulumuzda görev yapan Öğr.Gör. Dr. Yunus Emre DELİKANLI'nın "Yeşilçam'ın Yüz'ü" isimli portre karikatür sergisinin 22 Şubat'ta Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu'nda açılışı gerçekleşti.

Sayın vali yardımcımız Dr. Hakan KUBALI, sayın rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER ve sayın rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İsa TELCİ ve Prof. Dr. Hüseyin FAKİR'in katılımlarıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda misafir de iştirak etti.

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularının portre karikatürleri ve hayat hikayelerinden oluşan sergi, Isparta'da düzenlenen ilk portre karikatür sergisi oldu ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Biz de Senirkent Meslek Yüksekokulu mensupları olarak değerli hocamıza hazırlamış olduğu bu güzel sergi için teşekkür eder, çalışmalarının devamını dileriz.