Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ilk mezunlarını verdi. 6400 öğrencinin mezun olduğu tören, 21 Haziran Cuma günü Valilik önünde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti.

Valilik önünden Isparta Atatürk Şehir Stadyumuna, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Rektör İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları, Üniversite Genel Sekreteri, Protokolden davetliler ve öğrenciler mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü düzenledi.

Rektör İbrahim Diler Şehir stadyumunda Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter ile birlikte kortej yürüyüşünde öğrencilere eşlik ederek aileleri selamladı. Törende ISUBÜ’de okuyan yabancı uyruklu öğrencileri temsilen bir öğrenci, 4 yıllk fakülte birincisi ve 2 yıllık meslek yüksekokulları birincisi olan öğrenciler konuşma yaptılar. Rektör İbrahim Diler’in konuşmasından sonra, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu törende öğrencilere ve ailelerine seslendi. Konuşmasında öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mezun olan öğrencilere gönderdiği mesaj, öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Yoğun ilgi gösterilen mezuniyet töreni öğrencilerin eğlencesiyle sona erdi.

Bizler de SenirkentMeslek Yüksekokulu olarak mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diler, mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni ederiz.