07 Haziran 2020 Pazar

Yüksekokulumuzda Yapılan Devir Teslim Töreni İle Yeni Müdürümüz Görevine Başladı

05 Mart 2019 Salı 15:09 tarihinde eklendi | 509 defa okundu

Yaklaşık 5 aydır Senirkent Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten kurumumuz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Metin DAVRAZ, yapılan devir teslim töreni ile görevini,  yine yüksekokulumuz öğretim üyelerinden olan Doç. Dr. Mehmet ÇABUK'a devretti.

Doç. Dr. Mehmet ÇABUK, yüksekokul yönetiminin aynı perspektiften yoluna devam ederek mevcut huzur ve anlayış ortamının sürdüreleceğini belirtti ve Prof. Dr. Metin DAVRAZ'a görevi boyunca yapmış olduğu katkılar için teşekkür ederek müdürlük görevini teslim aldı.

Görev yaptığı süre boyunca Prof.Dr. Metin DAVRAZ'a kurumumuza verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, Müdürülük görevine atanan sayın Doç. Dr. Mehmet ÇABUK'a yeni görevinde başarılar dileriz.